Ostoskori

Toivelista


TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta.
Päivitetty viimeksi 18.5.2020

Rekisterinpitäjä

Kulta & Kello Kärkkäinen Ky
Kirkkokatu 6
85800 Haapajärvi
www.kultakellokarkkainen.fi
info@kultakellokarkkainen.fi
Y-tunnus 0494400-9

Rekisterin nimi

Kulta & Kello Kärkkäinen Ky:n asiakasrekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus

Pidämme asiakasrekisteriä ainoastaan omaa liiketoimintaamme varten sekä asiakassuhteen hoitoon. Tarkoituksena on asiakaskokemuksen parantamnen. Asiakasrekisteri perustuu rekisterinpitäjan ja asiakkaan väliseen sopimukseen, joka syntyy asiakkaan tekemästä verkkokauppatilauksesta, uutiskirjeen tilaamisesta, työtilauksesta tai muusta kauppatapahtumasta. 

Asiakasrekisterin sisältämät tiedot

Asiakasrekisterimme sisältää sellaisia tietoja, joita asiakas on ilmoittanut verkkokaupassa tilatessaan tai rekisteröityessään verkkokaupan asiakkaaksi.

Tällaisia tietoja ovat:
- Nimi
- Osoite
- Puhelin
- Sähköpostiosoite
- Ostohistoria (tilatut tuotteet, toimitustavat, maksutavat)

Kaikki tietosi ovat verkkopalvelun tuottajan palvelimella, joka on asianmukaisesti kryptattu ja salasanalla suojattu väärinköytösten varalta. Jos kuitenkin jostain syystä tiedot vuotavat ulkopuoliselle, ilmoitamme siitä heti valvontaviranomaiselle, mikäli tietovuodosta aiheutuu riskiä asiakkaan oikeuksille ja vapauksille.

Uutiskirjeen tilaajilta pyydämme vain nimen ja sähköpostiosoitteen. Näitä tietoja käytetään ainoastaan yrityksen omaan, etuasiakkaille kohdistettuun markkinointiin.

Voit kirjallisesti (esim. sähköpostitse) pyytää meiltä nähtäväksi, mitä tietoja rekisterimme sinusta sisältää. Voit myös pyytää meitä korjaamaan tai poistamaan tietosi rekisteristämme tai siirtämään tietosi toiselle yritykselle. Voit myös halutessasi kieltää tai peruuttaa suostumuksesi henkilötietoihisi perustuvaan markkinointiin. Sinulla on myös oikeus tarvittaessa tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Asiakasrekisteriämme käyttävät

Henkilötietojasi käyttävät yrityksemme työntekijöiden lisäksi seuraavat yhteistyökumppanimme:
- Maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
- Kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
Lisäksi verkkokauppapalvelun tuottajalla on pääsy asiakasrekisteriin. Henkilötietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

Tietojen säilytysaika

Verkkokaupan tilaustietoja säilytämme 5 vuoden ajan tilauspäivästä lukien. Kirjanpidollisten määräysten vuoksi maksutietoja säilytetään 7 vuoden ajan niiden päivämärästä lukien.

Muu kävijäseuranta

Seuraamme verkkokaupan kävijöitä Google Analyticsin avulla. Nämä tiedot ovat yleistietoa verkkokaupan liikenteestä, eikä sisällä yksittäisen sivustolla vierailijan tietoja. Google Analyticsin avulla seuraamme sellaisia tietoja kuin:

- Kävijämäärä tietyllä aikavälillä (esim. päivittäin, viikoittain, kuukausittain)
- Sukupuoli
- Ikärakenne
- Asiakkaan sijainti (maa, paikkakunta)
- Sivustolla käytetty aika
- Käytetty käyttöjärjestelmä ja selainohjelma

Mitään arkaluonteisia tietoja emme asiakkaistamme kerää, mikäli et itse ole sellaisia tietokantoihimme tallentanut.

Facebook-sivua käytämme lähinnä yhteydenpitoon nykyisten ja mahdollisesti tulevien asiakkaiden ja yrityksemme välillä. Myös Facebook-sivuston tarkoituksena on saada tietoa asiakkaan toiveista tuotevalikoiman yms. suhteen ja näin parantaa asiakapalvelua.