Ostoskori

Toivelista
LUMOAVA Loisto

Lumoava Loisto on Suomen Olympiajoukkueen virallinen kisakoru Pyeongchangin talviolympialaisiin. Lumoava Loisto-sarjan on suunnitellut Carina Blomqvist. Loisto-korun inspiraationa on toiminut Olympiakomitean logossakin esiintyvät tähdet, yksilöllisyys ja yhteisöllisyys.Virallisen kisakorun saavat kaikki Etelä-Koreaan lähtevät urheilijat. Meille kotikatsomoihin jääville Lumoava tuo oman Loisto-sarjan, jonka myynnillä tuetaan tulevaisuuden nuoria lahjakkuuksia kohti Olympia-areenoita. Jokaisesta myydystä Loisto-korusta lahjoitetaan 5 € ja heijastimesta 1 € Suomen urheiluakatemioille. 

 

GAURA PEARLS

GAURA PEARLS. Korut valmistetaan käsityönä Euroopassa. Japanissa sijaitsevan järven mukaan nimetty gaura kuvastaa luonnollista kauneutta ja helmen hohtoa.

DESIGN.  Gaura Pearls koruissa klassiseen helmeen on yhdistetty modernia designia; korun kaunis hopeinen työnjälki on keskeisessä osassa. Näin syntyy uniikki designhelmi. Gaura Pearlsin korut ovat uniikkeja, käsintehtyjä taideteoksia ja ne edustavat laadukasta käsityötä, luonnollisia materiaaleja, sekä kaunista viimeistelyä.

UNIIKKI HELMI.  Aito Gaura Pearls koru on uniikki. Koruissa käytetään aitoja, viljeltyjä makeanvedenhelmiä. Aidon helmen tunnistat helmen painosta, helmen pinnan muodoista, helmen syvästä hohdosta, sekä väristä. Jokainen luonnossa kasvatettu helmi on erilainen ja korun valmistuksessa on tärkeä löytää oikeat helmet yhteen. Aito helmi onkin luonnon kauneimpia jalokiviä.

MATERIAALIT.  Helmet koruihin valikoidaan suoraan helmien viljelijöiltä Japanin ja Kiinan alueilta, ja varsinainen helmikoru valmistetaan käsityönä Euroopassa. Gaura Pearls -helmikorut on aina valmistettu aidoista viljellyistä makeanvedenhelmistä sekä korkealaatuisesta allergiatestatusta rhodinoidusta 925 hopeasta, ja näyttävistä zirkonia kivistä.