Ostoskori

Toivelista


Menneestä tähän päivään - tulevaisuus

Kulta & Kello aloitti jalometallialan yritystoiminnan 18.5.1981 Haapajärvellä Hiljalankadulla. Yrittäjä Soili Kärkkäinen oli hankkinut alan kokemusta työskentelemällä alan liikkeessä. Oman yrityksen laajentuessa tie kulki kauppakadun kautta Kirkkokadun liiketilaan. Perheyrityksen voimistuessa poika Risto Kärkkäinen kouluttautui kultasepäksi. Hän perusti oman yrityksen Kultakaari Kärkkäisen ja alkoi tuottaa kultasepän palveluita Kulta & Kellolle. Kultakaari Kärkkäinen toimii samassa kiinteistössä Kulta & Kellon kanssa.

Perheyrityksen murroskausi alkoi vuonna 2006. Elämän rajallisuus ja arvaamattomuus muutti perheyrityksen kuvioita. Hiljalleen ajateltu perheyrityksen jatkuminen uusilla voimavaroilla alkoi omalla tavallaan silloin, virallisesti vuonna 2015. Vastuu siirtyi Risto ja Kreetta Kärkkäiselle, ja he ovatkin kultasepänliikkeen yrittäjiä tällä hetkellä.

Haapajärvellä, Kirkkokadulla omassa kiinteistössä toimiva kultasepänliike on monipuolisen osaamisen ja valikoiman omaava, nykyhetkessä elävä liike. Päivittyminen tähän päivään ollakseen kilpailukykyinen markkinaosaaja, oli selkeä päätös jatkaa yritystoimintaa sekä voimistuttaa yritystä. Liikkeen toimitilat ovat päivittyneet alan sekä merkkien tuomien vaatimusten mukaisesti. Yrityksen merkittävä uudistuminen tulevaisuuteen oli nettikaupan avaaminen kesällä 2017.

Työskentelytapamme lähtökohtana on intohimo tehdä juuri tätä työtä. Halumme etsiä asiakkaalle hänen näköistään korua, kelloa, lahjaa, jonka tahdomme tuottavan iloa jokaisena päivänä. Mahdollisuus on myös toteuttaa yksilöllisiä koruja, sisällyttäen niihin asiakkaan toiveita, tarinaa tms. Suunnittelemme yhdessä ja kultaseppämme toteuttaa. Suosikkimateriaalimme on kelta- ja valkokulta kera timantein. Timanteissa käytämme W/vs laatuisia timantteja, ellei toisin toivota.


Tulevaisuuteen suuntaamme palvelun, monipuolisen valikoiman sekä Kaaris-tuotteita vahvistaen. Verkkokaupan kautta valikoiman ja fiiliksen sekä mieluisien tuotteiden etsiminen onnistuu kotoakin käsin. Persoonallista myymäläpäällikköämme Onnia ja hänen palvelusväkeään ei verkossa tapaa, mutta liikkeessämme kylläkin. Työskentelemme arkisin klo 9 - 17 ja lauantaisin 9 - 14. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Työpaikkojen ja eri tahojen räätälöidyt virkistymisillat ovat mahdollista yhteistyötoimijoiden kanssa. Facebookissa päivittyy tuoreimmat fiilikset ja tiedot, käy tsekkaamassa.